Salut, Bonjour, Hola, Zdravstvuyte, Nǐn hǎo., Salve, Konnichiwa, Guten Tag, Olá!

Emotion Philms Production nu este o simplă casă de producție ci este o familie. Suntem un grup de băieți și fete, îndrăgostiți de filme, de povești, de emoții și mai ales de orice înseamnă imagini în mișcare. Această casă de producție s-a născut din dorința de a spune povești frumoase, povești care să livreze emoții și să ofere spectatorului clipe de neuitat. Produsele noastre sunt de o calitate superioară și reușesc să adauge valoare și mai ales să trezească emoții frumoase în spectator.

Etica noastră de lucru este inspirată de storytelling is the process of sharing facts, which are told with emotions and details”. Mai exact ne dorim ca în fiecare proiect pe care ni-l propuneți să reușim, să integrăm cele 5 elemente fundamentale care fac o poveste să fie emoționanță: un personaj unic, convingător cu care publicul se poate identifica și care este confortabil să transmită detalii specifice produsului; personajul să aibă o traiectorie prin care să ne spună povestea în care să existe o experiență unică ori o transformare ori o descoperire; autenticitate ca să putem susține conexiunea dintre personaj și spectator; folosirea de emoții active ca să naștem în spectator dorința de a acționa și nu în ultimul rând un “cârlig” ca să captăm atenția spectatorului cât mai repede posibil și să-l ținem alături de povestea pe care o povestim în imagini.

Producțiile video nu se mai consumă cum se făcea acum 10 ani. Suntem specializați să spunem povestea dumneavoastră într-o asemenea manieră încât spectatorul să se conecteze la dinamica ei. Ne dorim să spunem alături de dumneavoastră povești epice, povești care să nu treacă prin privitor pur și simplu ci să trezească emoții active în el. De asemenea împărtășim povești frumoase prin documentarele pe care vi le propunem. Nu ne aruncăm când spunem că pe partea de video facem lucruri la care nu v-ati gândit. Facem și ce nu avem voie și poate ce este interzis de regulile de filmare. Tocmai de asta consumatorului îi este foarte greu să ne ignore.

Noi, la Emotion Philms, credem că producția unui spot publicitar, videoclip muzical sau film de prezentare nu este destinată doar celor cu bugete mari. Timpul înseamnă bani și știm cu toții că anumite producții le consumă pe amândouă foarte mult. Noi ne bazăm foarte mult pe o preproducție temeinică, clară și la obiect ca atunci când trebuie să filmăm, totul să meargă concret, țintit și la obiect.

Același lucru se întâmplă și în Social Media și Web Content. Materialul video trebuie să facă parte din strategia dumneavoastră de social media. Nu numai pentru că audiența își dorește materiale filmate dar au un efect mai clar, mai bun, mai țintit. Anunțurile video generează o implicare mai mare și click-uri mai multe decât anunțurile statice tradiționale.

Sub forma artelor vizuale, a spune o povestea, a crea un produs cinematic sau conținut media este un testament a călătoriei în timp. La Emotion Philms Production ne dorim să spunem alături de dumneavoastră, povești care să aibă abilitatea de a transcende, depăși constrângerile timpului linear.

Poveștile și mai ales emoțile ne ajută să vedem în trecut, să savurăm prezentul și să vizualizăm posibilitățile unui viitor mai bun și mai strălucit. În experiența pe care am acumulat-o prin participarea la producții românești și internaționale și dintr-o curiozitate dinamică și o imaginație vie, am reușit să ne perfecționăm devotamentul în a făuri povești și emoții care să se simtă.

Echipa noastră de la Emotion Philms Production, este pasionată să colaboreze cu oameni din orice domeniu și cu orice pregătire, pentru a găsi modalități creative și povești emoționante care să îi conecteze cu audiența lor în timp ce sunt martori la nașterea viziunii proprii. Suntem făuritori pasionați de povești și emoții și căutăm oamenii cu care putem împărtății povești și creația de emoții vii și în mișcare. Noi credem că fiecare are o poveste de spus și vrem să transformăm imaginile din imaginația dumneavoastră în emoții vizuale aproape tangibile.

Tomoroga Cosmin Laurentiu

https://www.imdb.com/name/nm4387258/